Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, mektep ve kamu yapılarında evgin gestalt ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan örgülar derunin yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi namına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların temel girizgâhlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının güçlü bir halde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı dokumalarda hayat veya pencerelerden kurtulmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kalın bir incelemeye tabi tutulur. Dokumaların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, yapıların haricinde kâin ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında birey zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hatta Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta çın oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page